perjantai 6. maaliskuuta 2015

Teenkö mitä haluan?

Teenkö mitä haluan?

Ihastuminen on ollu varmasti meillä jokaisella joskus eessä, tai jos ei oo vielä ollut nii se on vielä joskus eessä.  Siitä Päästäänkin aiheeseen: Teenkö mitä haluan?


Mulla itellä on joskus ollut sellainen tilanne että tyyppi johon oon ihastunnu ei ollut ihan sitä omaa ikäluokkaa, mutta jos ihastuu niin ei se ikää kato. Mutta mun mielestä kukaan ei saa tuomita sua sen takii että ihastut(tai jopa rakastut) johonki erillaiseen ihmiseen, johkin joka ei käyttäydy samalla tavalla kun sä ja sun porukka. Jos alkaa etsiä kumppania , joka on samanlainen kun sinä itse, se on yhtä vaikeeta ku etsiä tyttöä joka ei tykkää suklaasta.                         



                                                     http://milkholicc.blogspot.fi/2011_10_01_archive.html

Ihmiset pelkää joskus ihastua, koska muut kaverit saattaa pahimmasaa tapauksessa hylätä tän ihastuneen, koska ei siedä joukkoon ihan kaikenlaisia ihmisiä. Muttta mitä väliä jos ihastuu erillaiseen ihmiseen? Mitä väliä jos kavereitten mielestä ei sovi jonkun kaa yhtee? Mitä väliä on ihastumis tilanteessa muitten mielipiteillä?  Jos sun kaveri on oikeesti hyvä kaveri, nii se ei tuomitse sua sen takii, että et tykkää ehkä sellassista ihmisistä kun se sun hyvä kaveri. Jokaisella on oikeus tykätä just sellassista ku haluaa eikä muut voi sille mitää.

       http://www.imagesbuddy.com/i-really-like-you-graphic-for-share-on-myspace/


Kun ihmiset tuomitsee muita ihmisiä huonoilla perusteilla, tuomittu ihminen ei uskalla olla sellainen kun oikeesti haluaa. Jos vaikka joku tykkää samasta sukupuolesta niin antaa tykkätä Ei se tee kyseisetä ihmisestä yhtään sen huonompaa ku säkään. Kaikki ollan samanarvosia, vaikka et ehkä sitä uskokkaan.
Oon kuullu että on noloa jos 18-v on neitsyt... Mietin sitte vähän aikaa että mitä noloa siinä on. Jos jotkut haluu tehdä se ekaa kertaa sen "elämän kumppanin kanssa", mutta sitte jotku haluu tehä sen känni päissään vieraan ihmisen kanssa. Nääki on niitä mihin muut ei voi puuttua. Meinaa makuasioista ei voi kiistellä. 


 http://www.hupipaidat.fi/muut-tekevat-mita-osaavat-mina-teen-mita-haluan-p-1110.html



Lisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti